tapitokatharistirio plintirio matrix

Ταπητοκαθαριστήριο - Πλυντήριο "MATRIX"

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Καθαρισμοί - Επισκευές - Φύλαξη - Ενοικιάσεις

Είμαστε κοντά σας, σε όλη την Αττική, φροντίζοντας για την υγεία και ικανοποίηση σας, με ιδιαίτερο σεβασμό στις ανάγκες των παιδιών σας. Τα τελευταία χρόνια, μετά από συνεχή έρευνα, έχουμε εξειδικευτεί στο βαθύ καθαρισμό από επίμονους λεκέδες με ταυτόχρονη προστασία των ειδών που μας εμπιστεύεστε, με χρήση

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ - ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Καθαρίζουμε
  Μοκέτες και χαλάκια
  Χειροποίητα χαλιά
  Παιδικά καροτσάκια & port bébé
  Καθισματάκια αυτοκινήτων & φαγητού
  Μεγάλα λούτρινα παιχνίδια
  Παπλώματα & κουβερτάκια

Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων προς τους πελάτες μας για την ορθή και ασφαλή επιλογή ενός νόμιμου ταπητοκαθαριστηρίου και πλυντηρίου.

Αγαπητοί καταναλωτές,

Το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων ''Η Αττική'' θέλοντας να σας προφυλάξει σας επισημαίνει τι πρέπει να προσέξετε όσον αφορά την επιλογή του σωστού ταπητοκαθαριστηρίου.

PET CARE ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Έχετε κατοικίδιο στο σπίτι;

 Ενημερώστε μας και θα φροντίσουμε για τον κατάλληλο βαθύ καθαρισμό των χαλιών σας, με στόχο τη σχολαστική αφαίρεση των τριχών.

 Ενημερώστε μας για ανάγκη απόσμησης.

Η εξειδικευμένη επεξεργασία της απόσμησης για ρύπους προερχόμενους από κατοικίδια ή άλλου είδους οσμές (π.χ. κουζίνα, κάπνισμα, μούχλα κλπ) είναι μια διαδικασία που δεν αντιμετωπίζεται πάντοτε με την ανάλογη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Η απόκρυψη της οσμής με αποσμητικά είναι μια τακτική που συναντάται συχνά, ωστόσο αντιμετωπίζει μόνο πρόσκαιρα το πρόβλημα της οσμής ενώ επιπλέον δίνει χρόνο και χώρο στους μύκητες να αναπτυχθούν. Ο μόνος δραστικός τρόπος απόσμησης εφαρμόζεται από επαγγελματίες με κατάλληλα προϊόντα βαθέως καθαρισμού που διασπούν τις οργανικές ουσίες οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις οσμές και τις επικαθίσεις.

 

Τα Πλυντήρια & Ταπητοκαθαριστήρια χαλιών Καζαντζίδης & Σια ενδιαφέρονται και φροντίζουν πάνω απ’ όλα για την υγεία και ικανοποίηση των πελατών της, των παιδιών και κατοικίδιων αυτών.

Στην προσπάθειά μας αυτή απομακρύναμε  από πολύ νωρίς τη χρήση κοινών καθαριστικών, υπεύθυνων για αναπνευστικές ασθένειες καθώς και για κινδύνους σε άτομα με ευαισθησία στα χημικά προϊόντα.

Σε όλες τις φάσεις της επεξεργασίας των ειδών που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ οικολογικά προϊόντα με όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις για ένα βαθύ και ασφαλή καθαρισμό.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα κατάλληλα για έναν ασφαλή οικολογικό καθαρισμό τα οποία παράγονται και χρησιμοποιούνται χωρίς να καταστρέφονται μη ανανεώσιμοι ενεργειακοί πόροι ή να προκαλούνται ανθρώπινες ή περιβαλλοντικές βλάβες. Πρόκειται για προϊόντα από φυσικές φόρμουλες με χαμηλή πτητικότητα των οργανικών του συστατικών και ελάχιστα κατάλοιπα.

Παραθέτουμε , ορισμένες πρακτικές επαγγελματικές συμβουλές για την καθημερινή προσοχή και συντήρηση των χαλιών από εσάς:

Προσοχή στην εγκατάλειψη και στη συσσώρευση σκόνης που δύσκολα απομακρύνεται – να γίνεται συχνή χρήση ηλεκτρικής σκούπας προς τη φορά του πέλους

Άμεσο στέγνωμα σε περίπτωση πλημμύρας χαλιού και παράδοση στους ειδικούς για επαγγελματική αποκατάσταση

Ελαφρύ τίναγμα με ελαφρύ χτύπημα από την ανάποδη όψη του χαλιού και όχι στο πέλος

Προσοχή στην τοποθέτηση φυτών/γλαστρών πάνω στα χαλιά και στη διαρροή καλοριφέρ – η υγρασία είναι μεγάλος εχθρός, ειδικά των φυσικών ινών (μαλλί, μετάξι), δημιουργώντας μύκητες και μούχλα

Βαριά αντικείμενα και έπιπλα που πατάνε πάνω στο χαλί θα πρέπει να μετακινούνται συχνά προς αποφυγή μόνιμων σημαδιών. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να υγράνετε ελαφρά τα μέρη που το πέλος έχει «κάτσει».

Για εμάς, ενεργά μέλη του συλλόγου Ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική», και εκπρόσωποι στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, είναι υψίστης σημασίας η ασφάλεια και η ικανοποίηση των εργαζομένων μας. Μεριμνούμε καθημερινά ώστε όλοι να εργαζόμαστε σε ασφαλείς συνθήκες, τόσο από άποψη κτιριακών υποδομών όσο και των προϊόντων που εφαρμόζονται στα διάφορα είδη προς καθαρισμό.

Οι επιχειρήσεις των ταπητοκαθαριστηρίων υπάγονται στην κατηγορία «μικρής επικινδυνότητας». Ωστόσο ο έλεγχος από τεχνικό ασφαλείας κρίνεται απαραίτητος.

Επικοινωνία

Ταπητοκαθαριστήριο - Πλυντήριο "MATRIX"

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τριφυλλίας 3Α, Άγιος Δημήτριος
210 99 44 000 (tel)
210 99 60 507 (fax)

facebook page